Frivillige

At holde et stævne i den kaliber som DH-DM er kræver mange hænder. Både til at hjælpe til vands og til lands. Derfor har vi brug for hjælp fra alle klubberne i Svanemøllebugten!
For at gøre det så nemt som muligt både for jer og for os, har vi lavet en kontakt formular som du kan udfylde. Her kan du både præcisere hvornår du vil hjælpe og hvad du vil hjælpe med.

FØR STÆVNET

Planlægningen er allerede gået igang, og derfor har vi allerede nu brug for hjælp. Det kan være:

  • Fundraising
  • Logistik
  • Planlægning til vands
  • Kontakt til samarbejdspartnere
  • Frivilligkoordinering
  • Markedsføring

UNDER STÆVNET

Det er under stævnet der er brug for flest hænder. Da vi i denne forbindelse både har afvikling til vands og til lands. Der kan være opgaver som:

Hjælp på kapsejladsbanen – vi bestræber os på at sørge for at der er en garvet med på hver rib, derfor må du meget gerne skrive om du har prøvet at være frivillig til vands før

Hjælp under servering på land, vi har outsourcet en stor del af catering og bemanding af bar – men jo flere folk vi kan stille med, jo flere penge kan vi spare og dermed tjene til ungdomsarbejdet i Svanemøllebugten. Især moleøl vil der være rig mulighed for at kunne komme i snak med alle sejlerne og høre hvordan dagen er gået

VI SØRGER GODT FOR VORES FRIVILLIGE

Som frivillig ved DH-DM får du en unik mulighed for at følge stævnet på tætteste hold. Der vil være sørget for forplejning til alle frivillige og du vil ligeledes blive inviteret til festmiddagen lørdag aften. Herudover vil du få udleveret en polo som du skal have på til stævnet og som efterfølgende er til evigt eje.

HVORDAN TILMELDER DU DIG?

Nu håber vi du er klar til at være med til at lave det største stævne i Svanemøllebugten i 2023 og hjælpe os med at det bliver en succes både til lands og til vands.

Tilmeld dig som frivillig her

Vores sponsorer

Bliv sponsor

 

Skriv til os

+45 8820 7011