Sponsor

Velkommen til Danmarks største sejlerfest og vandfestival. I dagene 25. til 27. august samles de bedste danske sejlere på Øresund til en storslået sejlerfest, hvor DH-Danmarksmesteren i kølbådssejlads skal fejres.

Samtidig inviteres københavnerne ned og kan i dagene gøre livtag med kajak, sejle i optimistjolle eller prøve sportsbåden J70. Man kan også føle det historiske vingesus fra de gamle gaffelriggere eller få pulsen op på SUP. Svanemøllehavnen Nord forvandles til vandsportsfestival for alle.

Op i mod 1.000 sejlere fordelt på 150 forskellige både vil dyste om de eftertragtede DM-medaljer og det giver som sponsor og partner rig mulighed for at blive eksponeret over for en særdeles købe stærk målgruppe. Hertil forventes det at 5.000 vandsportsinteresserede vil besøge faciliterne på land hvor Docken vil være omdrejningspunktet for både sportslige og sociale aktiviteter.

DH-DM er allerede blevet et stort event i Dansk Sejlsport og henvender sig til en bred vifte af sejlere på tværs af bådtyper. Du vil som sponsor få mulighed for at eksponere din virksomhed mod mange af de sejlere i

Danmark, der gør en dyd ud af at have godt udstyr, nye sejl, en velsejlende og velfungerende båd, ligesom der bliver god mulighed for at skabe opmærksomhed rettet mod alle de besøgende og tilskuere.

Vores sponsorer

Bliv sponsor

 

Skriv til os

+45 8820 7011