Tilmelding til DH DM

Vær med til at gøre DH-DM til det største stævne i 2023! Vi lover at det bliver en god oplevelse både til vands og til lands.

TILMELD MIG NU!

Deltagergebyr beregnes ud fra en grundpris for båden og en pris pr person ombord. Deltagergebyret inkluderer deltagelse i alle afviklede sejladser, moleøl / forfriskninger efter sejladserne samt havnepenge fra og med torsdag til og med søndag under stævnet.

Du kan se hele programmet her!

Early Bird er priser ved tilmelding til og med 31. Maj 2023:

Prisen er 750 Dkr for båden og 200 Dkr pr person ombord* . Dvs. at hvis der er 6 ombord (incl skipper) så er prisen 1950 Dkr

Normal Entry er priser ved tilmelding fra den 1. Juni 2023:

Prisen er 1000 Dkr for båden og 250 Dkr pr person ombord* . Dvs. at hvis der er 6 ombord (incl skipper) så er prisen 2500 Dkr

Ungdomsbesætninger, defineret som både hvor ALLE besætningsmedlemmer er født i 1998 eller senere, opnår 50% rabat på tilmeldingsgebyret. Denne rabat fåes på Manage2Sail.

Indskuddet dækker stævnedeltagelse samt havnepenge for perioden fra og med torsdag den 24. august til og med søndag den 27. august.

*) Ved tilmelding betales for det antal besætningsmedlemmer, som påregnes at deltage. Der kan eftertilmeldes maksimalt 2 besætningsmedlemmer per båd frem til og med den 18. august. Pris for eftertilmelding beregnes ud fra datoen for eftertilmeldingen (ikke datoen for tilmelding af båd).

Bestilling af forplejning under DH DM

Du kan bestille og betale for  forplejning til stævnet på nemtilmeld. Vi laver en fest både til vands og til lands – derfor er der også mange muligheder for at få lidt at spise.

Der vil naturligvis være mulighed for at købe kaffe (både københavnerkaffe og filterkaffe 🙂 og hjemmebagte kager ved bureauet til rimelige priser.

Vi har givet dig mulighed for at bestille forskellige muligheder. Bemærk at vi ikke tilbyder vand i vandflasker og derfor skal alle selv have en drikkedunk med. Det vil være muligt at købe en særlig DH-DM drikkedunk – denne får du med til halv pris hvis du køber en af vores All Inclusive pakker.

Bestil og betal nu!

All Inclusive med Morgenmadsbuffet og smør-selv madpakker alle dage, middag torsdag, fredag og festmiddag lørdag og en drikkedunk til halv pris: 625 kr.

All Inclusive med Madpakkepose med grønt, frugt og lidt sødt alle dage, middag torsdag, fredag og festmiddag lørdag og en drikkedunk til halv pris: 575 kr.

Morgenmadsbuffet og smør-selv madpakker alle dage: 200 kr.

Madpakkepose med grønt, frugt og lidt sødt alle dage 150 kr.

Aftensmad torsdag og fredag aften: 75 kr.

Festmiddag lørdag aften: 250 kr.

Herudover har du mulighed for at forevige din deltagelse med:

Plakat fra DH-DM 2023: 125 kr.

Stævnepolo: 175 kr.

Stævnet-shirt: 150 kr.

Stævnehoodie: 350 kr.

Stævnekasket: 125 kr.

Stævnetermokop: 75 kr.

Stævnedrikkedunk: 50 kr.

Bestil og betal nu!

Vores sponsorer

Bliv sponsor

 

Skriv til os

+45 8820 7011